Hovädzie mäso, šampiňóny a mrkvu nakrájame na menšie kúsky. Cibuľu s cesnakom nakrájame najemno a slaninu na kocky. Ako prvé mäso osolíme, okoreníme a poprášime ho múkou. V hrnci rozpálime olej a mäso orestujeme zo všetkých strán, aby sa dobre zatiahlo. Potom mäso vytiahneme a vložíme do hrnca slaninu, ktorú restujeme. Keď začína karamelizovať, pridáme k nej cibuľu a cesnak. Ďalej všetko spolu restujeme dozlatista, potom pridáme mrkvu a šampiňóny. Za stáleho restovania pridáme paradajkové pyré, mäso, rozmarín, tymián, bobkové listy a všetko zalejeme vínom. Víno necháme prebublať, aby sa z neho odparil alkohol. Po odparení alkoholu z vína, pridáme vývar alebo vodu. Privedieme všetko spolu k varu, prikryjeme pokrievkou a vložíme do vopred vyhriatej rúry na 180 °C. V rúre dusíme približne dve a pol hodiny.