Ako prvé vložíme kuracie prsia do hrnca s vodou a privedieme k varu. Prsia varíme 60-70 minút, aby vznikol vývar. Hríby Judášové ucho zalejeme vodou a necháme 20 – 30 minút napučať. Mrkvu, bambusové výhonky, zázvor a tofu nakrájame nadrobno. Po napučaní, judášové ucho zlejeme a nakrájame taktiež nadrobno. Z vývaru po uplynutí času vytiahneme prsia a nakrájame ich taktiež nadrobno. Všetky nadrobno nakrájané suroviny vložíme do vývaru a povaríme 10 – 15 minút, pokiaľ nezmäknú. Pridáme sójovú a rybiu omáčku, ryžový ocot a chilli pastu (podľa chuti). Naberačkou vyberieme trochu polievky do misky a zmiešame v miske s tapiakovým škrobom. Túto zmes prilejeme naspäť do polievky a necháme povariť, aby polievka zhustla. Potom odstavíme z plameňa a pridáme 2 vajíčka, ktoré sme v miske rozšľahali. Polievku premiešame, aby sa vajíčko rozdelilo a servírujeme.